Det allra viktigaste är förstås att njuta!

Gulbetor & ricottamoln

  • Pappersbok
33.50

Finns i lager

Information

  • ISBN: 9789523334588
  • Utgivningsår: 20220315
  • Titel: Gulbetor & ricottamoln
  • Språk: Svenska
  • Sidantal: 283
  • Format: Kartonnage
  • Omslag: Linnéa Sjöholm

Det här är en bok som utgår från mina egna matminnen. Den handlar om kärleken till att laga mat och om att äta tillsammans. Här finns de bästa vardagsrecepten – dem behöver vi alla! Men här finns också recept att plocka fram när du just har flyttat hemifrån och för första gången ska bjuda dina vänner på middag, recept att återvända till då du är ledsen och behöver ta hand om dig själv, och recept som passar då livet bjuder till och det är dags att fira.

Ny inspiration till grön vardagsmat! Tara Junkers receptsamling för livsnjutare utgår från Junkers egna matminnen och rena råvaror som är lätta att hitta i varje affär. Tyngdpunkten ligger på grönsaker men här finns också läckra rätter på fisk och skaldjur. Recepten är läckra och genomtänkta utan att vara krångliga. Junkers matlagningsfilosofi utgår från hennes bakgrund som näringsexpert, men det allra viktigaste är förstås att njuta!

Tara Junkers tidigare böcker Syö hyvä olo (2018), Syö hyvä mieli (2019) och Kasviksia viikon jokaiselle päivälle (2020) är försäljningssuccéer som utkommit i många upplagor och på kort tid fått klassikerstatus på den finländska kokboksscenen. Gulbetor & ricottamoln är en självklar fortsättning i serien av böcker som hittat in i många hemmakockars vardag och hjärtan.

Utkommer på finska på Teos.

Junker har skapat en guldklimp till bok.

ÅBO UNDERRÄTTELSER

Finländska matinspiratören Tara Junker ger nu ut sin första kokbok på svenska. Här utgår hon gärna från nordiska råvaror men ger dem ofta en liten skjuts av miso, curry eller harissa. 

DAGENS NYHETER

Kokboken Gulbetor och ricottamoln av Tara Junker går helt i linje med det personliga och enkla som vi sett som en trend inom kokboksgenren.

GÖTEBORGSPOSTEN

En inspirerande kokbok som lär dig laga god grön mat med nutida touch.

BTJ