Finland 2019

22.90

I lager

Vi delar en skranglig cykel till utkanten av staden där de rikare invånarna bor. Fenix trampar, jag sitter på pakethållaren och Pytte balanserar på styret. När vi åker i nerförsbackar kniper jag ihop ögonen och vill både att Fenix ska sakta in och trampa fortare på samma gång, medan det viner kring hjulen och Pytte gallskriker.

 

När Olivia var baby hittades hon övergiven på en sjukhustrappa. Nu, femton år senare, får hon möjligheten att ta reda på varför hennes föräldrar övergav henne. Med sin katt och en väska ger sig Olivia ut för att få svaren hon sökt i hela sitt liv.

Men det går inte som hon tänkt. Polisen letar efter henne, hon har tappat sin mobil och har ingenstans att ta vägen. Tills hon träffar Fenix.

Fenix med det röda håret och det sneda leendet, som får Olivia att känna sådant hon inte känt förut. Hon flyttar in på Solrosgården, en oas för ungdomar som hamnat lite utanför, som inte riktigt hör hemma någonstans.

Olivia för alltid är en berättelse om sommaren då allting händer. Om vänskap och familj, längtan och svek. Om den första kärleken, som får allt annat att kännas obetydligt i jämförelse. Det är en berättelse om att skapa sin egen identitet.

 

Utkommer i februari 2019

Utkommer också som e-bok

En berättelse om sommaren då allting händer

Julia Wickholm

Författare

ISBN 9789523331983
Utgivningsår 2019
Titel Olivia för alltid
Språk svenska
Sidantal 180
Format Häftad
OmslagMilena Huhta