De osynliga barnen behöver vår hjälp

Välgörenhetsorganisationen Oxfam, Förlaget, WSOY och Moomin Characters lanserade under hösten kampanjen The Invisible Child, Det osynliga barnet, för att hjälpa kvinnor och flickor runt om i världen som kämpar mot ojämlikhet och fattigdom.

Den 4.12 diskuterar Storbritanniens ambassadör Sarah Price, Edward Gillespie från Oxfam och och Sophia Jansson från Moomin Characters kampanjen under ledning av Baba Lybeck. Diskussionen förs på engelska och tar plats på Akateeminen Kirjakauppa i Helsingfors. Diskussionens moderator Baba Lybeck donerar sitt arvode till Oxfam.

– Jag gick med i kampanjen för att de osynliga barnen behöver vår hjälp. Förändringen sker från hemmen. Genom att skola flickorna hjälper vi till att utveckla hela samhället. Därför är Oxfams arbete så viktigt. Alla världens Ninnin behöver få synas!, berättar Lybeck.

Välkommen till en intressant kväll med ett viktigt budskap. Ta gärna barnen med, vi erbjuder eget program för dem.

Det osynliga barnet -kampanjen är en del av Oxfams arbete för hjälpa utsatta kvinnor och flickor världen över.

Specialutgåvan av Tove Janssons novell publicerades i oktober på engelska och nu har WSOY och Förlaget gett ut upplagor på finska och svenska. För varje såld bok doneras minst 4 euro till Oxfam för att stöda deras arbete runt om i världen.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan