Förlagets första ljudbok: Vänd om min längtan

Förlagets första ljudbok någonsin finns ute nu! Det är Ann-Luise Bertells prisbelönta roman Vänd om min längtan, en Amerikaroman som trollbinder från början till slut.

Vänd om min längtan är ett utvandrarepos i fickformat, kristalliserat i scener ur Maria Alinas liv. Hon hade en far som dog för tidigt och en mor som kunde vända hästars längtan. Storebror Harald ger sig av till Canada, och skickar sedan pengar så den sextonåriga Maria kan följa efter.

Boken, som belönades med Svenska Yles litteraturpris 2016, handlar om människor som tiger i flera generationer. Och om att först i dödens väntrum berätta det mest väsentliga.

Boken är inläst av författaren själv och inspelad i ett 1700-tals hus i Åbo hos Book Sounds.

– Det kändes rätt att spela in den här berättelsen i ett av Åbos äldsta trähus, säger den tekniska producenten Henry Neuman. 

Historien grep tag i mig på ett annat sätt

– Två dagars inläsning resulterade i en ny bokupplevelse. Att få höra skådespelaren och regissören Ann-Luise Bertell läsa boken ger en ny dimension till boken, säger ansvariga producenten Johanna Stenback.

– Det var en fin upplevelse att läsa in boken högt med alla lyssnare i tankarna. Jag fick upptäcka min egen bok på nytt och gestalta den med röstens hjälp. På några ställen hade jag svårt att hålla tårarna tillbaka, historien grep tag i mig på ett annat sätt, konstaterar Ann-Luise Bertell.

Förlagets första ljudbok går nu att köpa och lyssna på via AdlibrisBokusBokus PlayBokonElisa samt via biblioteken. Boken kommer också att bli tillgänglig via Storytel och Nexstory under sommaren 2018.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan