Finland 2017

ZOO! #1: Virala genier är den första boken i en skamlös skratta-högt serie om en tonårspojke och hans vardag, full av överraskningar och igenkänning. Svår att låta bli, omöjlig att lägga ifrån sig.

19.90

I lager

KÖP E-BOK HÄR!

NOMINERAD TILL FINLANDIA JUNIOR 2017

När Atlas börjar åttan har bästa vännen Elliott precis flyttat utomlands. I skolan tycks det mesta annat också ha förändrats – Justus har blivit kändis genom virala videoklipp och Tessie har genomgått en otrolig pubertet. Nya elever har börjat på klassen – den coola Sarah-Li och en utbyteselev som inte ens lärarna verkar veta om är kille eller tjej. Bland allt det nya är Miniturken med sin diabetes det enda konstanta, Atlas ständige följeslagare.

I seriens första bok har skolan drabbats av näthysteri. Justus i 8A har skapat det virala fenomenet våffling medan Atlas räddar livet på Miniturken och får ett diplom av lärarna. När både Atlas och Justus blir nominerade till skolstyrelsevalet startar de varsin kampanj, där inte bara makten står på spel. Ska åttorna representeras av någon med popularitet och muskler eller av någon med riktiga idéer? Sarah-Li ställer överraskande upp som Atlas kampanjchef och kommer med bra förslag, men hur klår man en viralt känd fotbollskille som verkar vara beredd att göra vad som helst?

 

Virala genier är en humortriumf

KULTURVINDEN

Boken breddar den finlandssvenska barnboksutgivningen och det är bäddat för en bästsäljande långkörare

HUFVUDSTADSBLADET

En finlandssvensk Dagbok för alla mina fans!

FREDRIKABIBLIOTEKEN

 

PROVLÄS BOKEN HÄR:


Virala genier är den första boken i en skamlös skratta-högt serie om en tonårspojke och hans vardag, full av överraskningar och
igenkänning. Svår att låta bli, omöjlig att lägga ifrån sig.

Kaj Korkea-aho

Författare

Ted Forsström

Författare

ISBN 9789523330764
Utgivningsår 2017
Titel ZOO! #1: Virala genier
Språk Svenska
Sidantal 150
Format Kartonnage
IllustratörPentti Otsamo
OmslagNina Grönlund