Nya ljudböcker: Inlandet och Innan du försvinner

Romanen Inlandet och brevväxlingen Innan du försvinner är våra nya ljudböcker i april. Båda är inlästa av författarna själva!

Kritikerhyllade romanen Inlandet av Elin Willows är en självlysande berättelse om uppbrott och förändring, skriven på avskalad, distinkt prosa. En ung kvinna flyttar till sin pojkväns hemort, ett litet samhälle i norr, Platsen kallad. Men relationen tar slut redan innan de hunnit fram. Hon tar ett jobb på en mataffär och blir kvar på orten av skäl hon själv inte riktigt begriper. Berättelsen har både nominerats till Borås Tidnings Debutantpris och Författarförbundets Katapultpris, och är just nu påväg att bli film. Elin Willows har själv läst in berättelsen som ljudbok.

Far och son läser turvis upp breven till varandra.

Två män, far och son. Den ena gammal, den andre ung. Fjorton texter om åldrande, skrivande, barndom, manlighet, släktskap, läsning och ord, politik, tobaksrökning, utlandsvistelser, arbete och framtid. Innan du försvinner är en brevväxlingsbok mellan Jörn Donner och hans son Rafael Donner och har bland annat beskrivits som “en bok om allt du ville veta om Jörn Donner men inte vågade fråga”. Far och son läser turvis upp breven till varandra.

Lyssna på båda titlarna som ljudböcker via Adlibris, Nextory, Bokus Play, Bokon, Elisa, Storytel.fi och  Storytel.se samt via biblioteken.

Andra ljudböcker hos oss:

Den okände Kimi Räikkönen av Kari Hotakainen

Vänd om min längtan av Ann-Luise Bertell

Krönikor från det röda klostret av Maria Turtschaninoff

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan